‘El creuerista és un visitant que té molta cura de Barcelona’. Entrevista al president d’ACAVE

‘El turisme de creuers és un turisme responsable, que té molta cura de les ciutats que visita, com Barcelona, i que moltes vegades torna una segona vegada per conèixer la destinació amb més temps’.  Així ho veu el president de l’Associació Corporativa d’Agències de Viatge Especialitzades (ACAVE), Martí Sarrate, qui destaca que els creuers han deixat de ser un luxe i que ara són una opció molt assequible, que atrau des de famílies a parelles, passant per “singles”.

El president d’ACAVE, el qual també és director general de Julià Tours, valora l’aposta per la sostenibilitat i la innovació de les navilieres, amb vaixells molt nous i amb molts serveis. L’èxit de Barcelona com a primer port de creuers d’Europa és, en la seva opinió, la culminació del procés d’apertura al mar que va iniciar la ciutat fa 25 anys amb els Jocs Olímpics.

Sarrate destaca que les agències de viatge juguen ara, al segle XXI, un paper d’assessors dels viatges i de venedors d’experiències i emocions. ACAVE, amb seu a Barcelona i que enguany celebra el 40 aniversari de la seva fundació, és una associació d’àmbit estatal, que té socis a tot el territori espanyol i que a més a més defensa a Brussel·les els interessos de les agències de viatges d’Espanya.

Compartir

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Otras entradas